Santa Eulalia 2019

Santa Eulàlia, la festa major d’hivern de Barcelona. Una celebració protagonitzada pels col·lectius més joves de les colles. Aquest any, per primer cop, els Escuats de la Malèfica del Coll, varen estar presents.

A les 5 de la tarda del dissabte 9 de febrer a la plaça Reial va començar “Els batecs de la Laia”, la VII trobada de Tabalers, on els Escuats tabalers varen fer sonar els seus tabals pels carrers del barri Gòtic de la ciutat (plaça Reial, passatge de Colom, la Rambla, carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume).


Tabalers Escuats | Santa Eulalia 2019


 

 Una mica mes tard, quant ja és focs, els diables i les bèsties de foc surten al carrer animats pel so dels tabals per iniciar el Correfoc dels petits i bèsties petites.


Cremadors Escuats | Santa Eulalia 2019


Escuats cremadors i tabalers ballaren sense pausa i entre guspires les seves conegudes músiques des de la plaça de Sant Jaume fins de retorn a la plaça Reial (plaça de Sant Jaume, carrer de Ferran, la Rambla, passatge de Colom i plaça Reial), on finalitzar la festa.Salut i foc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *