I Trobada de besties a Tordera

El passat cap de setmana del 12 i 13 d’Abril es celebrà un any més la Fira del Ram de Tordera. I dins del seu programa d’activitats es va fer la 1a Trobada de Bèsties organitzada pels Diables de Tordera i en la qual va participar el nostre drac, el Gaudiamus.


I Trobada de besties a Tordera


L’acte prenia especial rellevància ja que els amfitrions presentaven la seva nova bèstia de foc, en Maxtord, un mena d’esquelet d’ocell gegantí i amb trets mitològics, fabricat per la Dolors Sans, i que quan encén per tots els seus punts de foc, que són molts, ofereix un espectacle veritablement enlluernador.


I Trobada de besties a Tordera
I Trobada de besties a Tordera
I Trobada de besties a Tordera
I Trobada de besties a Tordera


La trobada es va compondre d’una plantada, a les 19h de la tarda, de totes les bèsties convidades a la Pl. de l’Esglèsia, i que va estar amenitzada musicalment pels diferents grups de Tabalers.

Després, a les 20h, vam fer un petit cercavila, sense foc, pel bonic casc antic del poble, i unes quantes enceses al llarg del Camí Ral.
Finalment vam fer una passejada pel recinte firal, on la majoria de la gent que hi havia, i que no s’ho esperava, va al.lucinar amb la desfilada de bèsties i les cremades finals i conjuntes que vam fer: fins i tot, al Gaudiamus li van regalar un pa de nous en una parada de pans artesans!

La festa va acabar per a les colles amb un sopar de germanor, amb petards i música inclosa, organitzat pels Diables de Tordera.Val a dir que tot l’acte va estar estupendament organitzat, i ens vam sentir en tot moment molt ben acollits i tractats! A més, va ser un dia molt bonic per al Gaudiamus i per a la gent que el vam acompanyar, ja que vam fer amics i vam tancar tractes per al futur (ja veureu, de cara a l’estiu…). En definitiva, a la Malèfica grans i petits que vàrem assistir, recordarem aquesta sortida amb un somriure als llavis!

Ens veiem a la propera sortida!

Salut i foc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *