Festa de la Primavera verda

Hi havia una vegada un petit poble entre altes muntanyes i al costat d’un petit llac on cada any donaven la benvinguda a la primavera amb una gran festa per a tota la família.

En aquest poble hi vivien tot d’éssers meravellosos, màgics….

Cadascun d’ells amb una habilitat especial, uns dominaven el foc, d’altres món fantàstics, d’altres les dances, d’altres la natura….

Celebraven l’arribada de la Primavera amb un gran dinar, amb activitats pels menuts, amb música…

Ummmm…. no recordo la continuació del conte!!!

Perquè serà??

Ja ho sé!!

Aquesta vegada no és cap conte!

Aquesta vegada va ser una realitat!!

Fa un dies vàrem donar la benvinguda a la Primavera a la Festa de la Primavera Verda al nostre barri, al Coll!!!


Primavera Verda


Va ser una trobada al Parc de la Creueta del Coll on ens vam reunir un grapat d’entitats del barri: Aula ambiental del Bosc de Turull, SCEA, Taula comunitària del Coll, AMPA’s Escoles del barri, Cooperativa de Consum Les Trementinaires, Barcelona + Sostenible, La Fàbrica del Sol, Ecologistes en Acció, Greenpeace Barcelona, ADDA, Vidas Sostenibles, DEPANA… i per descomptat la Malèfica del Coll!!!

Cada entitat va preparar un munt d’activitats i tallers!!

Com a Colla vam estar actius tot el dia! No vam tenir l’estand buit ni un sol moment!!

Al matí , des de les 11 fins les 13h, vam fer tallers: fanalets amb pots de vidre reciclat i l’èxit del taller de pintar-cares!! Convertíem als petits del barri en superherois i superheroïnes, el lleons, pirates, papallones….


Primavera Verda


A mig matí, en arribar el Gaudiamus a la Creueta va ser el moment del Conte-contes i xumetada, que com cada any encanta als més menuts ( i no tant menuts ) del barri. Aquest cop vam explicar el conte a l’ombra del parc, a la zona de gespa! El que va ser un gust, doncs el matí era realment de primavera!

A les 13h mentre els petis gaudien d’un espectacle de màgia els més grans de la colla vam fer un vermut “de pongo” ( yo pongo vermut,yo pongo patates… ) en el que vam fer pinya i vam recuperar energia.


Primavera Verda


A les 14h vam gaudir del dinar que ens van preparar Les Trementinaires, humus o crema de carbassó i cus-cus de verdures, tot boníssim!! I com a colla vam acompanyar-ho  amb unes delicioses coques de vidre que ens va preparar la nostra estimada Sara per a postre!!

Ja amb la panxa plena vam tornar a posar-nos en marxa de nou!

A les 16h van començar de nou els tallers en el nostre estand, vam seguir pintant cares als menuts, omplint de nou el Parc de la Creueta de criaturetes fantàstiques, i amb el taller de fes el teu conte (que sembla no va convèncer massa ).


Primavera Verda


A la tarda a més a més, els Escuats van fer un assaig al 1r pis del parc i els tabalers, grans i petits, van acabar d’arrodonir el dia amb una gran tabalada final.

Durant la tarda els Senyors de la Bèstia no van voler ser menys i van deixar als menuts que coneguessin les “entranyes” del Gaudiamus, deixant fins i tot que els més valents i forts provessin de fer-lo ballar una mica!! ( senyors i senyores, crec que hem de fer el plantejament d’una bèstia petita!!)Amb tot això el dia ens va passar d’una volada!! I tot això gràcies a aquelles persones que ho van fer possible!!

Moltes Gràcies Comissió de la Primavera Verda!!!


Primavera Verda

Un pensament a “Festa de la Primavera verda

  • 9 d'Agost de 2019 a les 09:07
    Permalink

    La festa de la Primavera Verda organitzada pel CC.La Bruguera-El Coll i les entitats i associacions del barri és sens dubte una de les millors festes que hi ha, no sols al barri sino a tot el districte.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *