Festa Major de l’Aigua i la Llum a Castellbisbal

Tanca els ulls i recorda la festes majors passades; quan surts al carrer amb la nova samarreta i l’armilla, quan et retrobes amb tanta i tanta gent, quan sents l’olor de pòlvora i veus la Cuca treure el cap, quan comença a sonar la cançó preferida del teu grup preferit… Ara posa a cada moment un so, un crit o una emoció. Ja ets a punt de reviure-la un altre cop!

 

 

La Festa Major de Castellbisbal ha tornat per emocionar-nos un cop més. Gaudim-ne al màxim, però sobretot… Sentim-la i compartim-la!

21.00 hores

TABALADA DE L’EMPAITAFOC INFANTIL

Itinerant, inici a la plaça del Joc

Recorregut: pl. del Joc, Corraló (c. Josep Maria Tresánchez), c. de Pi i Margall i Plaça de l’EsglésiaHo

organitza: Potafocs de Castellbisbal i Cuca de Castellbisbal.

 

22.00 hores

EMPAITAFOC INFANTIL

Inici a la Plaça de l’Església

Recorregut: Plaça de l’Església, c. de Pi i Margall, c. de l’Estació, c. Vell, c. de la Bellavista, plaça de Catalunya, c. de Pi i Margall i Plaça de l’Església

Amb la participació de colles convidades.

Ho organitzen: Potafocs de Castellbisbal i Cuca de Castellbisba

 

ELS AIGUADERS

Saps qui són els aiguaders? Són tots els veïns i veïnes que, des dels portals, balcons i finestres de casa seva, ruixen amb aigua només el públic participant de l’Empaitafoc. T’animes a col·laborar-hi?

Recordeu que l’aigua forma part de la festa, però tingueu cura a l’horari de llençar-ne i fixeu-vos en qui passa per sota, per tal de no mullar ni diables, ni cuques, ni bèsties forasteres, ni músics. La pirotècnia en contacte amb l’aigua pot ser perillosa i crear un efecte contrari al desitjat.

 

Allà on hi hagi foc
NOTES DELS EMPAITAFOCS

Recordem a tots els participants, espectadors i veïns, un seguit de recomanacions per tal de garantir al màxim la seguretat dels Empaitafocs

:• No aparqueu el vostre vehicle en cap zona per on hagin de passar els Empaitafocs ni en carrers propers al recorregut.

  • En els carrers del recorregut i propers, retireu tots els elements que puguin cremar els balcons i terrasses i protegiu portes i finestres.
  • L’aigua forma part de la festa, però tingueu cura a l’hora de llençar-ne i fixeu-vos en qui passa per sota, per tal de no mullar ni diables, ni cuques, ni bèsties, ni músics. La pirotècnia en contacte amb l’aigua pot ser perillosa i crear un efecte contrari al desitjat.
  • Per participar als Empaitafocs cal portar roba de cotó, coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barretina o barret, calçat tancat, consistent i sempre ben cordat, i ulleres. Recomanable: taps a les orelles. L’organització desaconsella participar-hi a tothom qui no pugui complir aquestes mesures de seguretat.
  • Ni els infants més petits, ni els cotxes de nadons, en cap cas han d’estar en primera línia de foc.
  • No bloquegeu les entrades dels carrers ni escales que serveixin d’evacuació dels participants.
  • A la Ballera dels Capsigranys no està permès accedir-hi amb cotxets de nens, cal protegir-se convenientment i és recomanable evitar-hi la presència dels infants.
  • Tot el públic participant en tots els esdeveniments lligats als Empaitatocs és responsable en primer i únic terme dels accidents que hi puguin succeir.
  • En tots els esdeveniments lligats als actes amb pirotècnia, hi haurà els serveis preventius corresponents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *