Girafoc de Montbau

El passat dissabte 27 d’Abril els cremadors Escuats de la Malèfica del Coll van participar al Girafoc de Montbau, dins dels actes de la Festa de Primavera de Montbau.

Els Escuats no eren els únics convidats, també hi van participar les Banyetes d’Horta i la colla  amfitriona, els Diablons de Montbau

Aquest espectacle rep el seu nom, Girafoc, de la seva pròpia i original característica; no transcorre pels carrers com en el cas dels correfocs clàssics, sinó que consisteix en girar contínuament al voltant d’una plaça rodona, per tant és realment un Girafoc .

Per aquest motiu en aquesta ocasió els nostres dimoniets no van poder fer una demostració de les seves figures més representatives (La Barca, El Far, l’Aranya…), però s’ho van passar igual de be cremant carretilles ininterrompudament durant una hora!!

Tot això sota el ritme dels grups de Tabalers participants.

I no tant sols s’ho varen passar ver les Banyetes, Diablons i Escuats, sinó també tots els assistents i acompanyants, així com el berenar previ amb el que ens van rebre, una jornada perfectament organitzada per la Colla de Diables de Montbau.

Salut i foc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *