I Trobada de Besties a Tordera

El passat cap de setmana del 12 i 13 d’Abril es celebrà un any més la Fira del Ram de Tordera. I dins del seu programa d’activitats es va fer la 1a Trobada de Bèsties organitzada pels Diables de Tordera i en la qual va participar el nostre drac, el Gaudiamus.

L’acte prenia especial rellevància ja que els amfitrions presentaven la seva nova bèstia de foc, en Maxtord, un mena d’esquelet d’ocell gegantí i amb trets mitològics, fabricat per la Dolors Sans, i que quan encén per tots els seus punts de foc, que són molts, ofereix un espectacle veritablement enlluernador.

La trobada es va compondre d’una plantada, a les 19h de la tarda, de totes les bèsties convidades a la Pl. de l’Església, i que va estar amenitzada musicalment pels diferents grups de Tabalers.

Després, a les 20h, vam fer un petit cercavila, sense foc, pel bonic casc antic del poble, i unes quantes enceses al llarg del Camí Ral.

Finalment vam fer una passejada pel recinte firal, on la majoria de la gent que hi havia, i que no s’ho esperava, va al·lucinar amb la desfilada de bèsties i les cremades finals i conjuntes que vam fer.

Al Gaudiamus en una paradeta de pans artesans li van regalar un pà d’anous que va ser molt ben rebut per tots, perque amb la fresqueta que fa a Tordera al vespre s’ens va obrir a tots la gana!!

La festa va acabar per a les colles amb un sopar de germanor, amb petards i música inclosa, organitzat pels Diables de Tordera.

Val a dir que tot l’acte va estar estupendament organitzat, i ens vam sentir en tot moment molt ben acollits i tractats! A més, va ser un dia molt bonic per al Gaudiamus i per a la gent que el vam acompanyar, ja que vam fer amics i vam tancar tractes per al futur (ja veureu, de cara a l’estiu…). En definitiva, a la Malèfica grans i petits que vàrem assistir, recordarem aquesta sortida amb un somriure als llavis!

Ens veiem a la propera sortida!

Salut i foc!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *