Sant Jordi Malèfic

23 d’abril. 7:11h del matí. Arriben els primers missatges pel xat de la Malèfica. Comença el moviment.

En veritat el moviment va començar ja fa uns mesos, s’han fet un parell de tallers previs a la diada per confeccionar imants de drac, roses de solapa, punts de llibre i roses dolces per vendre en aquest dia tan especial; símbol de la cultura catalana i de l’amor, dia del llibre i de la rosa.  Aprofitem aquest dia  per fer conèixer la colla i guanyar alguns calerons.

Avui s’ha matinat per muntar la paradeta a Passeig de Gràcia a l’alçada de  Jardinets, punt de reunió en diferents hores del dia,  ja que la gent de la colla s’hi va passant quan pot,  ja sigui per fer un torn, vendre alguna cosa o simplement per petar la xerrada i compartir uns riures.

Un cop tot ben posat a lloc cauen les primeres gotes de pluja, però això no atura a la Malèfica. Per compensar  ballen la primera “Polca d’Ours”,  tonada pirinenca molt engrescadora acompanyada pel so d’un violí i els riures dels dansaires,  animant el dia i a la gent que va passant  pel carrer que de passada es va aturant.

Finalment surt tímidament algun raig de sol i fa que el dia sigui  genial, venent totes les roses i la majoria de les cosetes que teníem a la paradeta i posant al sac un altre dia de “colla” a recordar.

Galeria de fotos “SANT JORDI 2019”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *