Carnafoc de Teatre

Març, mes de Carnaval, mes de Carnafoc.

El passat 2 de març vàrem celebrat l’esperat Carnafoc al nostre barri del Coll, aquest any amb una sorpresa molt sonada.

La colla de diables de la Malèfica del Coll i drac Gaudiamus organitza, com cada any aquesta festa, una barreja de rua i correfoc.

A les 11 del mati a la Plaça Laguna Lanao les entitats del Centre Cívic del Coll, Gent Gran, Casal Infantil i Casal de Joves disfressats d’èpoques històriques a ritme dels Tabalers Escuats de la Malèfica del Coll van començar la Rua Infantil i familiar pels carrers del barri fins el Park de la Creueta del Coll. On a partir de la 1 i fins l’hora de dinar els mes peques varen gaudir de una fantàstica animació infantil.

A dos quarts de set de la tarda va començar la rua pels carrers del barri amb la Tabalada Infernal des de el Parc de la Creueta del Coll Mare de Déu del Coll, baixada Solanell, Beat Almató, baixada de Sant Marià, Durant i Borrell, Aldea, Tirso, Ceuta, Santuari i plaça de Salvador Allende, amb la participació de les Colles; Tabalers de la Vella de Gracia, Tabalers de la Malèfica del Coll i Tabalers Escuats de la Malèfica del Coll.

A continuació i una vegada totes les colles i assistents reunits, a la plaça de Salvador Allende, puntualment a tres quarts de 8, la sorpresa esperada… Una representació teatral que els components d’Escuats i Malèfics mes intrèpids portaven mesos preparant, dirigida i produïda per Cesc Colomina.

Seguidament, el que els tècnics de foc de la Malèfica del Coll portaven preparant durant la setmana, l’espectacle piromusical de la “encesa” de la Parròquia de la Mare de Déu del Coll, que donà pas a les nou de la nit al Correfoc des de la Pl. Salvador Allende fins el Carrer Castellterçol, on es va fer la encesa conjunta de les colles i la cremà del Titot, crear per el Casal Infantil del Centre Cívic del Coll.

A continuació teniu el vídeo íntegre de la representació teatral i l’espectacle Piromusical pels que no vàreu poder assistir, o per si ho voleu tornar a veure per recordar aquells moments.

Molts agraïments a totes les colles participants, assistents i persones que ens varen ajudar a dur a terme a aquesta festa, i en especial al Mossèn Gabriel de la Parròquia de la Mare de Déu del Coll per deixar-nos “cremar-la”.

Galeria de fotos “Carnafoc 2019”

Ens veiem a la pròxima sortida.

Salut i foc


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *