Cloenda del XXXII Tradicionàrius

El 12 d’abril es va celebrar la “Cloenda del Tradicionàrius” com cada any i la Malèfica del Coll va participar amb els seus cremadors i el seu drac “Gaudiamus”.

Va ser un correfoc de curt recorregut però molt intens. Des de la Plaça de la Vila, passant per la Plaça del Sol on vam fer el primer lluïment, molt aplaudit per cert, i fins la plaça d’Anna Frank davant del CAT on vam fer el lluïment final sempre acompanyats dels tabalers de la Malsons de la Vella de Gràcia i els tabalers de Diabòlica de Gràcia.

Finalment l’acte va acabar amb un super-Timgrallers molt aclamat i el pilar de 4dels Castellers de la Vila de Gràcia dintre del recinte del CAT, els quals havien començat a assajar allà fa 23 anys quan encara no tenien local d’assaig.

L’acte es va concloure amb la Banda de la Festa Major de Vilafranca i el concert de La Típica tocant les músiques de festa major a ritme de reagge, funky, jota, ball pla, cúmbia i disco.

Moltes gràcies a tots per aquesta gran vetllada.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *