Crònica d’un sopar de Nadal

Per entrant, una embolica la “troca” per coneixer-nos millor del què ens coneixem…(no hi havia gairebé ningú nou). Després un tast de vins i gastronomia a l’estil malèfic… ja m’enteneu… iii…

Un divertit sopar “boig” on tot començava amb el “I tot això per què??…”

I es desencadenaven una sèrie de successos divertits: Unes ballant a l’escenari a l’estil no sé què…, altres brindant, altres aplaudint, una altra dient “Sóc el Gaudiamus”, altres corrien a aixecar-lo, una altra es disparava explicant un acudit…i com no, les croquetes… moniiiissimes!!!

Tot això x menjar-nos, entre cactus, grapadores, koales, fures, etc, etc… un sopar ple de Delicatessen… quiches, truites, “empanadilles”, croquetes, i, fins i tot, fabada al punt!! Acompanyat d’uns grans postres!!! Això sí, sense turrons, neules ni polvorons…serà que ja no és època…

BON NADAL MALÈFICS!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *