Crònica d’un sopar de Nadal

Per entrant, una embolica la “troca” per coneixer-nos millor del què ens coneixem…(no hi havia gairebé ningú nou). Després un tast de vins i gastronomia a l’estil malèfic… ja m’enteneu… iii…

Un divertit sopar “boig” on tot començava amb el “I tot això per què??…”

I es desencadenaven una sèrie de successos divertits: Unes ballant a l’escenari a l’estil no sé què…, altres brindant, altres aplaudint, una altra dient “Sóc el Gaudiamus”, altres corrien a aixecar-lo, una altra es disparava explicant un acudit…i com no, les croquetes… moniiiissimes!!!

Tot això x menjar-nos, entre cactus, grapadores, koales, fures, etc, etc… un sopar ple de Delicatessen… quiches, truites, “empanadilles”, croquetes, i, fins i tot, fabada al punt!! Acompanyat d’uns grans postres!!! Això sí, sense turrons, neules ni polvorons…serà que ja no és època…

BON NADAL MALÈFICS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.